Accessibility Tools
- O certame arrancou onte coa precata, na que se fixo unha primeira selección de augardentes
- Esta tarde terá lugar a cata final e a presentación da botella conmemorativa desta edición da Mostra
- Os chefs Fran Jamardo, Coque Fariña e Rocío Garrido prepararon varias receitas con distintas variedades de augardente
- Unha ensalada con xelatina de caña de herbas ou alas de polo maceradas en augardente branca foron algunhas das elaboracións
- Trátase dunha padiola niño, un taboleiro espiñal e un inmobilizador de cabeza, xunto cos seus complementos
- O Concello agradece a doazón, que permitirá reforzar a primeira intervención en situacións de emerxencia
- O xurado visitou as obras de acondicionamento executadas polos veciños con materiais aportados polo Concello
- As tres actuacións máis valoradas recibirán premios de 300, 200 e 100 euros
- O pontevedrés César Argibay preparou catro combinados que sorprenderon polo seu sabor e polos ingredientes empregados
- Está aberto o prazo de inscrición na última actividade do “Agosto Gastronómico”, unha homenaxe aos dez anos da Ruta “Tapa a Anguía”