Accessibility Tools

- Trinta persoas degustaron tres pratos e unha sobremesa que tiñan, entre os seus ingredientes, caña branca, tostada e de herbas
- As actividades do “Agosto Gastronómico” continúan o domingo cunha demostración de coctelería

- O historiador de Baiona estudou a orixe das romerías galegas a partir da fundación de santuarios na Idade Moderna
- O xurado outorgoulle o premio, remunerado con 4.000 euros, por unanimidade

- Preguntáronlles polo que supón esta experiencia para eles e fixéronlles recomendacións sobre sostibilidade
- Tamén realizaron unha actividade cos nenos que participan na Escola de Verán

- O alambique, unha botella de caña e as anguías son os elementos principais da obra, feita con témperas
- Os premios do certame entregaranse o día 27 de agosto, no acto central da festa

- A cuarta excursión polo territorio do xeodestino contou con vinte participantes nacionais e internacionais
- Os visitantes coñeron o patrimonio valgués no Museo e quedaron fascinados coa historia da Bella Otero
